Om Oss

I 1965 begynte familien Pachopos å produsere kosmetiske produkter for hudpleie fagfolk og  bare noen få år senere lanserte de Yellow Rose profesjonell kosmetikk merkevaren. Siden da har virksomheten blomstret, og i dag er selskapet fortsatt familieeid og forvaltet. Vår visjon er å fortsette å utvikle profesjonelle hudpleieprodukter som er basert på innovasjon og

respekt for vår tradisjon.

 

Yellow Rose profesjonelle kosmetikk dekker et komplett spekter av hudpleieprodukter og ekspertbehandling både for profesjonell og privat bruk. Alle våre produkter er formulert med strenge utvalgte naturlige råvarer kombinert med de siste utviklingene innen kosmetisk vitenskap. Vår prioritet er å produsere kosmetikk som er trygge, effektive og imøtekomme behovene til skjønnhetspersonell.

 

Yellow Rose profesjonell kosmetikk er produsert i henhold til G.M.P. Og G.L.P. Kvalitetsstandarder og er ISO 9001 og ISO 22716 sertifisert. Som en del av våre totale kvalitetssikringsprosedyrer bruker vi kontinuerlig kontroll både på råvarer og sluttprodukter for å oppnå best mulig kvalitet vi har tilbudt våre kunder i over 40 år.

 

Yellow Rose profesjonelle kosmetikk er produsert i våre privateide fasiliteter (1800m2) som ligger i utkanten av Athen. Vår fabrikk er utstyrt med høyteknologisk maskineri for produksjon og emballasje samt fullt utstyrte laboratorier for forskning og utvikling, kjemiske og mikrobiologiske analyser. Vår fokuserte, vitenskapelige tilnærming til hudpleieprodukter og vår kundeorienterte mentalitet har plassert oss øverst på hjemmemarkedet. Dette gjorde oss også i stand til å utvikle et internasjonalt nettverk av Yellow Rose-distributører og forhandlere i over 30 land.

 

Som en del av Yellow Rose kundeservice er vårt erfarne team av forskere og skjønnhetseksperter alltid opptatt av å rådføre, samarbeide med og løse eventuelle problemer eller spørsmål våre kunder måtte ha.

 

I tillegg til Yellow Rose-produktene tilbyr vi også kosmetisk utstyr og tilbehør som gir allsidige hudpleieløsninger til skjønnhetsprofessoren. Vi ønsker å takke alle de som velger Yellow Rose profesjonell kosmetikk og lover at vårt team vil fortsette å arbeide med samme lidenskap og prinsipper for å fortsette å produsere unike, innovative og eksklusive hudpleieprodukter og -behandlinger.