Ansikt

Golden Line Face Behandling

Luksuriøs skjønnhetslinje med gull, silkeproteiner, marinekollagen 'rynke - fyllstoffer' og oligopeptider. Denne antialdrings ansiktsbehandling strammer og forbedrer hudens elastisitet, fornyer og etterlater en silkemyk og lys hud.
Passer for 40+

Cellulær revitaliserende behandling

Ny, svært avansert, cellulær fornyende og beskyttende antialdrings behandling med frukt stamceller, Sirtuin-aktivatorer ("Ungdommelige Proteiner"), tre typer hyaluronsyre, oligopeptider, fruktekstrakter, vitaminer og antioxidanter.
Passer for 30+

    

Luminance Pearl behandling

Ny luksuriøs antialdrings, lysnende og strammende ansiktsbehandling med perler, diamanter, kraftige antioksidanter, oligopeptider, vitaminer og spesielle hudvennlige aktiva.
Anbefales for 30+

 

Before > After

 

Hyaluronbehandling

Intensiv fuktighetsgivende og anti-rynke skjønnhetsbehandling med 3 typer hyaluronsyre, oligopeptider, hyalaronisk 'rynke fyllere', hvit te, kirsebærblomst, roser, magnolia og lotus blomster.
Anbefales for 35+

 

 

Sjokolade Ansiktsbehandling

En anti-rynkebehandling basert på naturlig kakao for stressfri følelse og glad hud. Dens utvalgte ingredienser fukter, lyser og strammer huden.
For alle hudtyper bortsett fra fet og akne-utsatt hud.
Passer også til yngre hud.

         

Hudbleking behandling

Hudbleking og lysbehandling. Bekjemper hyper pigmentering og ujevn hudtone. Lyser huden og bidrar til å falme og lys-gjøre ujevn hudfarge.

Fruktsyrer (AHA) -behandling

Avansert profesjonell reparasjon og foryngende behandling basert på Fruktsyrer på 23% og 30% (Alpha Hydroksysyrer - AHAer).
• Stimulerer hudens naturlige regenererings- og selvreparasjonsegenskaper, eliminerer små rynker, arr og urenheter.
• Fjerner døde celler, bekjemper mangler, fine linjer, misfarvninger og akne merker.
• Forynger, lysstyrker og etterlater et jevnt, nytt, ungdommelig utseende.

Akne utsatt og fet hudbehandling

Rengjør og renser problematisk fet hud med ufullkommenhet.
Overdreven sebum produksjon, hyper keratiniserende og døde hudceller danner et "plugg" av keratin og sebum som blokkerer talgkjertlene. Disse tette talgkjertlene kan bli infisert av bakterier som fører til betennelse. Derfor er en akne-utsatt hud en svært sensitiv hudtype.
Behandlingen av fet og akne-utsatt hud med de spesielle GUL-ROSE-produktene inkluderer:
1.Sammenheng og effektiv av rensing uten tørking eller irritasjon av epidermis
2.Normaliserende sebum produksjon og overdreven oljeproduksjon
3.Beskyttelse fra bakteriell betennelse
4.Revitalisering av epidermis som etterlater en klar, tonet og balansert hudfarge

Ado Herbal Peeling behandling

ADO Natural Herbal Peeling er en profesjonell peeling behandling basert på ferskvannssvamp, naturlige ekstrakter og alger (Laminaria).
Etter hver applikasjon er huden dypt renset, overskytende sebumsekresjoner minimeres og døde hudceller fjernes, slik at et raffinert nytt underlag av hud kan gløde gjennom. Regelmessig bruk hjelper jevne fine linjer, ufullkommenhet, misfarging, som etterlater et revitalisert hud med bedre hudtekstur.
Huden er forynget og jevnere med økt elastisitet, en silkeaktig følelse og en sunn glød. ADO Natural Herbal Peeling er utviklet både for ansikts- og kroppsomsorg. Passer til fet hud, sliten hud, hud med små arr, ufullkommenhet, misfarging, osv.
ADO Natural Herbal Peeling-behandling består av ADO Natural Herbal Peeling-pulver (blanding av ferskvannssvamp og Laminaria) og den spesielle ADO Natural Herbal Peeling Krem (fruktsyrer, Aloe Vera gelé, papaya ekstrakt, kaktusekstrakt, eucalyptus essensielle oljer, økologisk silanol med vitamin C og Allantois).
Før påføring blandes pulver og kremen sammen til en homogen lim er formet. Limen er påført ansiktet som en maske og deretter masseres det forsiktig i 2 til 10 minutter (avhengig av følsomheten i huden). Etter påføring blir det som er igjen skyllet med vann. Det anbefales at påføring av ADO Natural Herbal Peeling gjøres en gang hver 15. dag til det ønskede resultatet er nådd. Dette må også justeres i henhold til hudfølsomhet.
ADO Natural Herbal Peeling bør IKKE brukes på

• Tynn og sensitiv hud irritert hud
• Hud med utvidede blodårer
• Hud med infeksjon eller noen form for patologisk tilstand

På meget tørre, dehydrerte hudtyper samt på nakken må ADO Natural Herbal Peeling påføres med forsiktighet og til enhver tid med meget forsiktige bevegelser.
Det bør bemerkes at bruk av ADO Natural Herbal Peeling etter depilering og på hudområder med overflødig hårvekst bør unngås.

Kollagen2 behandling

Avansert antialdringsbehandling med kollagen og kondrotin rynkefyllere, naturlig kollagen (2 molekylvekter), Edelweiss stamceller og blomsternektar. Kollagen2 har antirynke, fuktighetsgivende, stivende, utstråling og antioksidante effekter.
Passer for 35+

Mesococktails behandling

Profesjonell behandling med svært aktive serum for ikke-injeksjon mesoterapi (konserveringsfri)
Høyaktivitetskonsentrasjon for umiddelbar og langtidsresultat
Spesialdesignede serum for bruk med Derma-Pen, ruller og nålfri messoterapi (elektroporasjon)