HUILE SOLAIRE SPF 6 200ml

HUILE SOLAIRE SPF 6 200ml

Sololjeolje med naturlig smør, beskyttende antioksidanter og en spesiell solings akselerator. For jevn og myk brunaktig hud.

Hoved ingredienser:

Bredspektret filtre (UVA / UVB SPF 6)

Beskytt huden mot aldring, irritasjoner, cellulær skade og misfarging av huden forårsaket av sollys. Lav beskyttelse.

Oleoyl Tyrosine

Soling-booster og akselerator.

Kakaosmør

Den er hentet fra kakaofrø (Theobroma kakao bønner) og har blitt brukt til å holde huden myk og smidig i århundrer. Det er en av de mest stabile, høyt konsentrerte naturlige fettene som er kjent. Kakaosmør bidrar også til å opprettholde fuktighetsnivået i epidermis mens det skaper en naturlig barriere mellom sensitiv hud og miljø.

Shea smør

Utledet fra nøtten av den afrikanske Shea, eller Karita, tre. Emollient forsyner rik olje til hudvev, og forbedrer elastisiteten. Mykner og beskytter tørr, skadet hud.

Lykopen

Lykopen (naturlig tilstede i noen røde grønnsaker og frukt) er et utmerket frie radikaler, spesielt de frie radikaler som er opprettet ved UV-eksponering (langvarig soleksponering). Beskytter mot miljøbelastning, og det er dobbelt så effektivt som beta-karoten ved å bekjempe forurensningsskader.

b-karoten

Det er frie radikaler-plyndrer og derved demper skaden forårsaket av overdreven eksponering mot solen og forhindrer skader forbundet med aldring av huden.

Vitamin E

E-vitamin er en sterk antioksidant, som beskytter huden mot aldring og skade på grunn av frie radikaler.

Lanolinolje

Fuktighetsgivende og beroligende faktor.

Skriv en anmeldelse

Please login or register to review
  • Merke: Yellow Rose
  • ID: 01060232
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 290kr
  • Ekskl. moms: 232kr