SUN SCREEN EMULSION SPF 15 200ml

SUN SCREEN EMULSION SPF 15 200ml

Fuktighetsgivende og beskyttende solskjermemulsjon med solbrennere og hvit-teekstrakt. Eksepsjonelt glatt og lett spredt på huden. Det absorberes veldig raskt, etterlater et usynlig, ikke-fettete, fuktighetsgivende og beskyttende lag.

Hovedbestanddeler:

Bredspekterfilter (UVA / UVB SPF 15)

Beskytt huden mot aldring, irritasjoner, cellulær skade og misfarging av huden forårsaket av sollys. Middels beskyttelse.

Oleoyl Tyrosine

Tanning booster og akselerator.

White Tea ekstrakt (også kjent som 'Pai Mu Tan')

Den har større konsentrasjon i antioksidative polyfenoler enn grønn eller svart te, og den er 3 ganger mer aktiv enn vitamin C.

Kamilleolje

Brukes til hudkondisjonering, beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

Calendula olje

Beroligende, beroligende og hudbeskyttende (fytosteroler) mykgjørende.

d-pantenol (vitamin B5)

Forbedrer og øker fuktighetens holdbarhet i huden (langvarig fuktighetskrem), den har sårhelingseffekt og forbedrer normal keratinisering av huden.

lykopen

Lykopen (naturlig tilstede i noen røde grønnsaker og frukt) er et utmerket frie radikaler, spesielt de frie radikaler som er opprettet ved UV-eksponering (langvarig soleksponering). Beskytter mot miljøbelastning, og det er dobbelt så effektivt som beta-karoten ved å bekjempe forurensningsskader.

b-karoten

Det er  frie radikaler-plyndrer og derved demper skaden forårsaket av overdreven eksponering mot solen og forhindrer skader forbundet med aldring av huden.

Inneholder også

Vitaminer (E og A) og Allantoin.

Skriv en anmeldelse

Please login or register to review
  • Merke: Yellow Rose
  • ID: 01060222
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 290kr
  • Ekskl. moms: 232kr