SKIN RELAXANT CREAM 50ml

SKIN RELAXANT CREAM 50ml

Spesiell anti-aldrings- og fuktighetskrem med myk og fløyel tekstur, for intensiv daglig pleie av alle hudtyper. Hjelper med å redusere uttrykkslinjer og andre tegn på aldring ('Botox-lignende' effekt). Stimulerer hudens naturlige regenererings- og selvreparasjonsegenskaper. Forbedrer elastisitet, tone og utstråling.

Inneholder et spesielt Heksapeptid som har en regulerende effekt på de epidermale mikrokontraksjonene, bekjemper uttrykkslinjer og mykner ekspresjonsbevegelser ("Botox-lignende" effekt), et Pentapeptid som stimulerer den naturlige syntesen av kollagen og elastin ("Retinol-lignende" effekt ), antirynke fytosteroler, Hyaluronsyre, Stivende hveteproteiner, Vitaminer (E og A), Kombuchka (svart tefermenteringsekstrakt som bidrar til å gjenopprette volum og tykkelse på huden, samtidig som det øker lysstyrken og elastisiteten - lipofilling-effekten), Ceramides, Boswellia Seratta-ekstrakt (antiinflammatoriske og beroligende egenskaper), Diacetyl Boldine (beskytter mot irritasjon, mot balanser

Dannelsen av melanin og lyser huden), kamille ekstrakt, shea smør, avokado, jojoba og olivenolje, panthenol (pro-vitamin b5) og allantois.

 

Skriv en anmeldelse

Please login or register to review
  • Merke: Yellow Rose
  • ID: 01020025
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 480kr
  • Ekskl. moms: 384kr