FRUIT ACIDS GEL 30ml

FRUIT ACIDS GEL 30ml

Avansert reparasjon og foryngende gel med Fruktsyrer (AHA) og Ceramider. Passer for alle hudtyper, bortsett fra sensitiv hud. Formulert spesielt for å muliggjøre et utmerket nivå av toleranse og samtidig å være svært effektiv.  Huden føles jevn, ren og frisk.

Fruktsyrer eksfolierer og stimulerer hudens naturlige regenererings- og selvreparasjonsegenskaper for å bekjempe små rynker, arr og urenheter.

Videre forbereder de huden for å motta de aktive ingrediensene i andre ansiktspleieprodukter og spesielt forbedre resultatet av Whitening Care-produkter.

Hovedinnhold:
Frukt syrer (glykolsyre, melkesyre, sitronsyre, vinsyre og maleinsyrer). Med eksfolierende egenskaper.
Ceramider og phytosphingosin. Lipidmolekyler funnet i tolagscellemembranen og har en strukturell og effektiv rolle i livssyklusen i cellen. De beskytter den hydrolipidiske barrieren av huden og fuktes.
Japansk mandarin ekstrakt (Citrus Unshiu). Kjent som Satsuma Mandarin. Fremmer hudbelysning og aldringsflekker depigmentering.
Naturlige fruktekstrakter (Sitron, Papaya, Kiwi, Apple og Ananas). Viser regenerering, oppstramming og hudpleie egenskaper.
Niacinamid (vitamin B3). Fukter, stimulerer naturlig kollagenbiosyntese og bekjemper misfargninger.
Kompleks av organisk silisium med vitamin C. Antioksidant og inhibitor av melanin dannelse. Stimulerer kollagenproduksjonen og fremmer sunn utseende.
Aloe Vera gelé. Fuktighetsgivende, antiinflammatorisk, sårheling og hudreparerende faktor.
Hveteproteiner. De danner en naturlig beskyttelsesfilm med strammende og fuktighetsgivende effekt.
Gulrot ekstrakt. Inneholder antioksidant b-karoten, og den er rik på mineraler og vitaminer, som er nødvendig for fibroblaster for å syntetisere elastin og kollagen.
Spesiell beroligende blanding av pantenol, glykyrrhetinsyre og urea.
Komponentene virker i synergi for å redusere irritasjon og berolige huden.
Inneholder også Hirudo Medicinalis og Boswellia Serrata-ekstrakter, b-karoten, en spesiell blanding av pantenol, glykyrrhetinsyre og urea, centella og agurkekstrakter, d-pantenol (vitamin B5) og allantoin.

Skriv en anmeldelse

Please login or register to review
  • Merke: Yellow Rose
  • ID: 01080121
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 620kr
  • Ekskl. moms: 496kr