EYE CONTOUR BIOGEL 30ml

EYE CONTOUR BIOGEL 30ml

Antirynke, fuktighetsgivende gel egnet for behandling av det delikate og stressede øyekonturområdet.

Den er formulert med et avansert leveringssystem av mikrosfærer og lipomer og nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å bekjempe mørke sirkler, uttrykkslinjer og hovne øyne.
 

Hoved ingredienser:

Silanol C og mikrosfærer med silanol C
Silanoler C er organiske derivater av silisium som har en antialdrings aktivitet (forebygging og reparasjon) og de er svært effektive i behandlingen av hovne øyne, "poser" under øynene. De er svært fuktighetsgivende midler og de har beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper. Mikrosfærene er faktisk mikroreservoarer som sakte frigjør silanol på kutan nivå, noe som sikrer forbedret bio tilgjengelighet og effekt.

Blanding av ceramider og sphingolipider
Lipidmolekyler funnet i tolagscellemembranen og har en strukturell og effektiv rolle i livssyklusen i cellen. De beskytter den hydrolipidiske barrieren av huden og fuktes.

Hyaluronsyre
Meget effektiv fuktighetskrem.
Lipomer med vitamin E
E-vitamin er en sterk antioksidant, som beskytter huden mot aldring og skade på grunn av frie radikaler. I lipomer er peremsjonen inn i epidermis mer effektiv og effekten er forlenget (langvarig antioksidant).
Lipomer med glyserhetin syre
Glyserhetin syre er avledet fra lakris og viser anti-inflammatoriske egenskaper. Det utfører også en beroligende og jevnende handling. I lipomer er peremsjonen i epidermis mer effektiv og effekten er langvarig (langvarig antiinflammatorisk og lindrende middel).
Synlige fargete kuler med innkapslet antioksidant E-vitamin
E-vitamin er en sterk antioksidant, som beskytter huden mot aldring og skade på grunn av frie radikaler. Disse spesielle sfærene beholder E-vitamin og frigjør det direkte på huden ved påføring.
Hveteproteiner
Fest og tone huden.
Kamille ekstrakt
Beroligende og fuktighetsgivende effekt
Inneholder også
Gulrot- og agurkekstrakter, b-karoten, d-Pantenol (vitamin B5) og Allantoin.

 

Skriv en anmeldelse

Please login or register to review
  • ID: 01080022
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 480kr
  • Ekskl. moms: 384kr